Πάολα- Νότης: Το εκρηκτικό επαγγελματικό διαζύγιο στη νυχτερινή Αθήνα!

Σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου με την αναπάντεχη αποχώρηση της Πάολα απο το σχήμα που τραγουδούσε με τον Νότη Σφακιανάκη. Η Πάολα εγκατέλειψε το σχήμα πριν την βραδινή εμφάνιση του Σαββατου, με ανακοίνωσή της που δηλώνει ότι αποχωρεί δύο εβδομάδες νωρίτερα από την ολοκλήρωση των εμφανίσεων. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι λυπάται πολύ που δε θα ολοκληρώσει τη συνεργασιά αγκαλιασμένη με τους συναδέλφους της και χαρούμενη όπως κάνει συνήθως, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τις ιδιοτροπίες του Νότη.

Σύμφωνα και με το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη, η Πάολα έκανε κάθε βράδυ μετά το τέλος του προγράμματος του μαγαζιού, γύρω στις έξι το πρωί, πάρτυ με φίλους και συνεργάτες της με μουσική στη διαπασόν μέχρι το μεσημέρι. Όλα αυτά γίνονταν στο καμαρίνι της, το οποίο ήταν ακριβώς δίπλα από το καμαρίνι του Νότη Σφακιανάκη που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να ηρεμήσει κάνοντας ήρεμες συζητήσεις με τους συνεργάτες του. Επειδή αυτό στεκόταν αδύνατον, έστειλε δύο φορές κάποιον συνεργάτη του να την παρακαλέσει να χαμηλώσει τη μουσική αλλά δεν εισακούσθηκε. Την τρίτη φορά πήγε η Πάολα να ρωτήσει γιατί δεν πήγε ο ίδιος τόσες μέρες να το συζητήσουν και να βρουν λύση. Τότε είναι που όπως φημολογείται υπήρξε έντονος διαπληκτισμός με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς απο πλευράς του Νότη Σφακιανάκη σύμφωνα με το περιβάλλον της Πάολας. Ο καυγάς μεταξύ τους επέφερε την οριστική ρήξη στη συνεργασία τους κι ήταν η αφορμή για την Πάολα να εγκαταλέιψει το σχήμα υποσχόμενη ότι θα καλύψει με προσωπικά της έξοδα τα χαμένα μεροκάματα των εργαζομένων του κέντρου.

Ωστόσο παράπλευρες φήμες διαρρέουν όλες αυτές τις μέρες που δίνουν επιπλέον πληροφορίες στην υπόθεση αυτή. Φημολογείται ότι εξ αρχής η σχέση των δύο τραγουδιστών δεν ήταν καλή, για το λόγο αυτό δεν είχαν και κοινό σημείο στο πρόγραμμα τους όπου να εμφανίζονται μαζί. Μάλιστα λέγεται ότι τελευταία δεν έλεγαν ούτε καλημέρα κι ετσι το γεγονός αυτό αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα της μεταξύ τους αντιπάθειας. Επιπλέον φήμες από το περιβάλλον του Νότη, συγκεκριμένα μια χορεύτρια από το μπαλέτο του, λένε ότι ουδέποτε πληρώθηκαν από την Πάολα τα χαμένα μεροκάματα κι ότι ήταν μόνο λόγια. Τέλος φήμες των οικείων συνεργατών της Πάολα λένε ότι ο Νότης όχι απλά ηρεμούσε στο καμαρίνι του συζητώντας, αλλα κοιμόταν κιολας κανονικά σα να ήταν σπίτι του πράγμα το οποίο φαίνεται πως συνεχίζει να κάνει παρόλο που οι εμφανίσεις έχουν σταματήσει. Οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι αυτό συμβαίνει γιατί διέρχεται κρίση ο γάμος του. Από την άλλη άνθρωποι που τον γνωρίζουν εξήγησαν ότι ο Νότης πάσχει από χρόνια αυπνία οπότε του ήταν απαραίτητο αμέσως μετά τη δουλειά να ηρεμεί για λίγες ώρες στο καμαρίνι του.

Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι στη συγκεκριμένη συνεργασία έμπλεξαν δύο ιδιαίτερα έντονες προσωπικότητες κι ήταν αναμενόμενο το μείγμα τους να είναι... εκρηκτικό!