Ιούλιος 2020

Η Season 17 του Grey's Anatomy θα προβάλει την πανδημία COVID-19

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η σεζόν 17 του Grey's Anatomy θα είναι λίγο διαφορετική από την προγραμματισμένη, υπό το φως της πανδημίας.

Τώρα, η σειρά ερευνά τους τρόπους με τους οποίους το COVID-19 διαμορφώνει όχι μόνο την παραγωγή, αλλά και την ίδια την ιστορία.

Η Showrunner Krista Vernoff μίλησε στο Entertainment Weekly για τους τρόπους με τους οποίους η πραγματική κρίση στον κόσμο θα διαμορφώσει τη 17η σεζόν της τρέχουσας σειράς.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε μια μακροχρόνια ιατρική σειρά και να μην γυρίσουμε την ιατρική ιστορία της ζωής μας", αναγνωρίζει.

Η Naya Rivera πρωταγωνίστρια του Glee βρέθηκε νεκρή στα 33

Οι θαυμαστές θρηνούν το θάνατο της Naya Rivera.

Η ηθοποιός του Glee πέθανε σε ηλικία 33 ετών. Το σώμα της Rivera ανακτήθηκε πέντε ημέρες αφότου εξαφανίστηκε ενώ κολυμπούσε με τον 4χρονο γιο της στη λίμνη Piru στη νότια Καλιφόρνια.

Ellen DeGeneres: Πρόκειται να ακυρωθεί;

Δεν το εννοούμε ούτε με την ευρεία έννοια των κοινωνικών μέσων.

Δεν το εννοούμε με την έννοια ότι η Ellen DeGeneres δέχεται κριτική από έναν διαδικτυακό όχλο και οι χρήστες λένε ότι θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη γενική συνομιλία ή / και από τη δημόσια σκηνή.

Αυτό το εννοούμε κυριολεκτικά.

Οι φήμες σχετικά με το μέλλον της αιωρούνται γύρω από κάποιες τις οποίες δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε πριν από λίγους μήνες.

Η Έλεν μπορεί πραγματικά να ακυρωθεί.