Αύγουστος 2012

Προπονήθηκαν Περόνε, Ράγιος στον Αστέρα

 

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, για τον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, με τους Περόνε και Ράγιος να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (31/8).

 

Lavipharm: Συνεχίζεται η αναδιάρθρωση του Ομίλου

Στη βελτίωση των ιδίων κεφαλαίων του ομίλου και την κερδοφορία του επικεντρώνει τη στρατηγική της η διοίκηση της Lavipharm AE, στην προσπάθειά της να αρθεί, από τις αρμόδιες χρηματιστηριακές αρχές, η υπαγωγή των μετοχών της στην κατηγορία της επιτήρησης.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζεται η αναδιάρθρωση και η βελτιστοποίηση της λειτουργίας του ομίλου με περιορισμό των διοικητικών και άλλων εξόδων και η επικέντρωση των πόρων στις ιδιαίτερα κερδοφόρες και αναπτυσσόμενες δραστηριότητες των εξαγωγών και των νέων εγχώριων προϊόντων σε στοχευμένες αγορές.

Όταν η Harley κατακτούσε... τους ουρανούς

Ήταν το 1927, τότε που ο νεαρός επ' ονόματι Wilson Miller στα 23 του χρόνια αποφάσισε να φτιάξει το δικό του αεροπλάνο.Η ιστορία λίγη σχέση έχει με τη στήλη, ωστόσο έχει το ενδιαφέρον της από την άποψη της ευρηματικότητας, του αποτελέσματος και της εξέλιξης ενός παθιασμένου μοτοσυκλετιστή.Τρία χρόνια δουλειάς στο γκαράζ του σπιτιού του χρειάστηκε ο Miller για να ολοκληρώσει το όνειρό του και να αφήσει άφωνους τους αεροναυπηγούς της εποχής του.

Νέα αποκάλυψη για Λάντεν

Νέα αποκάλυψη για ΛάντενΣκληρή περιγραφή της επιχείρησης που οδήγησε στην εξολόθρευση του ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, Οσάμα μπιν Λάντεν, στο κρησφύγετο της Αμποταμπάντ προσφέρει στο βιβλίο του ο επικεφαλής της ομάδας των κομάντος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού. Διαψεύδοντας τις αρχικές διηγήσεις, ο συγγραφέας του βιβλίου αποκαλύπτει ότι ο αρχηγός της Αλ Κάιντα πυροβολήθηκε στο κεφάλι χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή απειλητική κίνηση, όπως είχε ανακοινώσει στις 2 Μαΐου 2011 το Πεντάγωνο.

Δεν προλαβαίνει ο Ρίκκα, ετοιμάζει Κορδέρο

 

Ο Αντώνης Ρίκκα δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τη Ξάνθη στα Πηγάδια και ο Βαγγέλης Βλάχος προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Κορδέρο, αρκεί να έρθει η μπλε κάρτα του

 

Οκτώ φορές «αρνήθηκε» τον Σαμαρά ο Βενιζέλος

Με τη φράση «δεν προσέρχομαι να συζητήσω ένα πακέτο μέτρων ούτε επιμέρους σημεία του, όπως η εφεδρεία ή τα ειδικά μισθολόγια, αλλά για την εθνική στρατηγική», ο Βαγγέλης Βενιζέλος έδωσε χθες σαφές στίγμα των πολιτικών του διαθέσεων σχετικά με τη σημερινή, νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.

Πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής αντί για αύξηση της ...

Η αναδιάταξη του μηχανισμού ελέγχων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και διοργάνωση εκστρατείας κατά της εισιτηριοδιαφυγής είναι στα άμεσα σχέδια του Υπουργείου Ανάπτυξης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.Στόχος είναι να περιοριστεί το φαινόμενο -που έχει προσλάβει μεγάλες διαστάσεις, με σημαντικές απώλειες εσόδων για τους συγκοινωνιακούς φορείς- κατά 50% μέχρι το τέλος του έτους.«Θέλουμε να χτυπήσουμε την εισιτηριοδιαφυγή για να μην αυξήσουμε την τιμή των εισιτηρίων», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Η κρίση άλλαξε τις επιλογές υποψηφίων

Η κρίση άλλαξε τις επιλογές υποψηφίωνΚριτήριο, ο τόπος διαμονήςΣπουδές εντός έδρας «ψήφισαν» φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων. Η πλειονότητα επέλεξε σχολή με κριτήριο την έδρα της, ώστε να αποφευχθούν τα έξοδα της φοιτητικής μετανάστευσης. Η στροφή αυτή, κυρίως σε ΑΕΙ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διεύρυνε το χάσμα ανάμεσα σε κεντρικά και περιφερειακά ΑΕΙ, εντείνοντας το φαινόμενο των ιδρυμάτων πολλών ταχυτήτων.

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Εύβοια

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην Κύμη Ευβοίας...με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να εκφράζουν την πεποίθηση ότι σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο, μετά και την εξασθένηση των ανέμων.Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Σελίδες