Απρίλιος 2014

Σεξουαλική παρενόχληση από Ιάπωνα αξιωματούχο.

Μία 55χρονη Γιωπωνέζα θα ξανασκεφτεί να κάτσει σε θέση λεωφορείου.
Κατά την διάρκεια του δρομολογίου προς την πόλη Κόμπε,ένιωσε κάτι παράξενο να συμβαίνει στο κάθισμά της.
Γυρνώντας,αντίκρισε τον επιβάτη που βρισκόταν από πίσω της,να έχει περάσει το χέρι του μέσα από το κάθισμα και να προσπαθεί να της χουφτώσει τον πισινό.
Τελικά ο ''παιχνιδιάρης" αξιωματούχος συνελήφθη άμεσα από την αστυνομία.

Ο πρώτος πατέρας με ανακατασκευασμένο πέος είναι γεγονός.

Ο λόγος για τον 30χρονο Αμερικάνο Mike Moore,που σε ηλικία 7 χρονών υπέστη μερικό ακρωτηριασμό του πέους,λόγω μόλυνσης,κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.
Ο Moore,προσπάθησε ανεπιτυχώς να βρει μία λύση,μέχρι που το 2007 απευθύνθηκε στον χειρουργό Dr Gordon Lee.
Χρησιμοποιώντας δέρμα από την περιοχή του μηρού,κατάφερε να ανασχηματίσει πλήρως το γεννητικό του μόριο,καθιστώντας το,πλήρως λειτουργικό.
Ο Moore πλέον είναι πατέρας ενός αγοριού,ενώ με την σύντροφο του προσπαθούν για το δεύτερο.

Ψάρεμα με τα χέρια.

Σε χωριό της Κίνας,οι κάτοικοι δεν χρησιμοποιούν κάποιο συνηθισμένο μέσο ψαρέματος,παρά μόνο τα χέρια τους.
Μάλιστα,κάθε χρόνο οργανώνεται διαγωνισμός ψαρέματος στο εν λόγω χωριό,όπου καταφθάνουν επίδοξοι ψαράδες από κάθε γωνιά της Κίνας.

Τροχαίο μέσα στο σπίτι της.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 16χρονη στην Καλιφόρνια,όταν την πλάκωσε τοίχος του σπιτιού της.Ο τοίχος κατέρρευσε ύστερα από την σύγκρουση με αυτοκίνητο,του οποίου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.
Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο,ενώ ο μεθυσμένος οδηγός,αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Ακινητοποίησε τον ληστή και τον κέρασε καφέ!

Μία ασυνήθιστη κατάληξη είχε απόπειρα ληστείας στο Κβαρνόσεν της Σουηδίας.
Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ξύπνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από παράξενους θορύβους που προέρχονταν από την αυλή του σπιτιού.
Ο σύζυγος αντιλήφθηκε την παρουσία του επίδοξου ληστή και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.Αφού κάλεσε την άμεση δράση,μπήκαν στο σπίτι και κέρασε καφέ τον ανήμπορο να αντιδράσει πλέον ληστή,ο οποίος στη συνέχεια του ζήτησε συγνώμη!

Φωσφορίζοντες τάρανδοι!

Στο Λάπλαντ της Φινλανδίας,οι συχνοί θάνατοι ταράνδων από τους οδηγούς,ανάγκασαν τους υπεύθυνους προστασίας άγριας φύσης να επινοήσουν μία ευφάνταστη μέθοδο προστασίας.
Πλέον,τα κέρατα των ταράνδων βάφονται με ειδικές,φωσφορίζουσες βαφές,ώστε να είναι εύκολα διακρίσιμοι από τους διερχόμενους οδηγούς.
Κάθε χρόνο,σημειώνονται ατυχήματα που κοστίζουν την ζωή σε χιλιάδες τάρανδους και εφόσον το μέτρο αυτό είναι αποδοτικό,θα χρωματιστούν παραπάνω από 200000 τάρανδοι.

Νέο Facebook app εντοπίζει φίλους σε κοντινή απόσταση!

Οι χρήστες που θα δοκιμάσουν την νέα υπηρεσία,θα ειδοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα,εφόσον υπάρχουν φίλοι τους σε κοντινή απόσταση.
Θα μπορεί επίσης να γίνεται επιλογή φίλων,ώστε η υπηρεσία να ενεργοποιείται μόνο για τα συγκεκριμένα πρόσωπα.
Λόγω της ενδεχόμενης παραβίασης προσωπικών δεδομένων,η υπηρεσία είναι προαιρετική και ενεργοποιείται μόνο μετά από την κατάλληλη ρύθμιση.

Πρωτοπόρος στους σκουπιδότοπους η Ελλάδα!

Σύμφωνα με την Eurostat,το μεγαλύτερο μέρος(82%) των αστικών απορριμάτων της Ελλάδας,καταλήγει σε χωματερές.
Η Ελλάδα βρίσκεται μαζί με την Ρουμανία,Κροατία και Λετονία στις πρώτες θέσεις των ευρωπαικών κρατών που χρησιμοποιούν την ταφή,ως κύρια μέθοδο αντιμετώπισης των απορριμάτων.
Από την άλλη πλευρά,στην Γερμανία,στο Βέλγιο και στην Ολλανδία,συναντώνται τα μεγαλύτερα ποσοστά επεξεργασίας των αποβλήτων,χρησιμοποιώντας κυρίως τις μεθόδους της κομποστοποίησης και της ανακύκλωσης.

Στοπ στην πρώωρη εκσπερμάτιση,γυμνάζοντας τους μυς της λεκάνης!

Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Σουηδία,άντρες που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτιση,μπορούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς το πρόβλημα τους,ακολουθώντας ένα τριμηνιαίο πρόγραμμα εκγύμνασης των μυών της λεκάνης.
Το δείγμα της έρευνας αποτελούταν από 40 άνδρες ηλικίας 19 εώς 46 ετών,οι οποίοι κατά μέσο όρο εκσπερματώνανε μετά από 31.7 δευτερόλεπτα σεξουαλικής επαφής.
Μετά το πέρας των 3 μηνών,ο μέσος όρος εκσπερμάτισης σχεδόν τετραπλασιάστηκε και ανήλθε στα 146.2 δευτερόλεπτα.

Δημόσια συγνώμη από την US Airways για το τιτίβισμα πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της US Airways,απάντησαν σε σχετική δημοσίευση δυσαρεστημένου πελάτη στο Twitter.
Όμως αντί να σταλεί μία αίτηση παραπόνων,κατά λάθος στάλθηκε μία φωτογραφία που απεικόνιζε μία γυμνή γυναίκα,με ένα αεροπλάνα ανάμεσα στα πόδια της.
Εν ριπή οφθαλμού,η φωτογραφία αφαιρέθηκε και ακολούθησε η παρακάτω ανακοίνωση:
"Απολογούμαστε για την ακατάλληλου περιεχομένου φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα κατά την επικοινωνία μας με χρήστη του Twitter.Η φωτογραφία αφαιρέθηκε άμεσα και διενεργείται έρευνα."