Απρίλιος 2015

Μετά από καιρό είδαμε την Τινα Τάρνερ με τον μικρότερο σύντροφό της!

Η αγαπημένη μας σταρ Τίνα Τέρνερ, έχει εδώ και καιρό αποσυρθεί από την μουσική. Η θρυλική τραγουδίστρια της σόουλ, η γυναίκα μύθος, η βασίλισσα της ποπ, έχει κλείσει ήδη τα 75 χρόνια. Όμως δεν έπαψε ποτέ να είναι λαμπερή και απαστράπτουσα.

Εθεάθη με τον 59χρονο σύντροφό της στη μπουτίκ του Τζιόρτζιο Αρμάνι στο Μιλάνο, όπου είχε πάει για "shopping therapy". Μπορεί να μην κάνει γκράντε εμφανίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κλειστεί στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της. Δεν έχει χάσει καθόλου την όρεξή της για ψώνια στα ακριβότερα καταστήματα.

Ακόμα την θαυμάζουμε!

Michelle Keegan: Η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη!

Την πληθωρική Michelle Keegan, ψήφισε φέτος το ανδρικό περιοδικό FHM ως την πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη! Κατάφερε και σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας φέτος, αφήνοντας πίσω της, μεταξύ άλλων, την Kate Upton και την Jennifer Lawrence.

Η Keegan γεννήθηκε στη Βρετανία, είναι 27 χρονών, ηθοποιός, μοντέλο και γνωστή στην χώρα της για τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Coronation Street». Έχει επίσης εμφανιστεί στις σειρές «Red Dwarf» και «The Jeremy Kyle Show».

People: Η Σάντρα Μπούλοκ είναι η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη για το 2015!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός με τις Γερμανικές ρίζες, Σάντρα Μπούλοκ, κατέκτησε τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου» για το 2015, σύμφωνα με το περιοδικό «People». H 50χρονη ηθοποιός, την οποία το περιοδικό χαρακτηρίζει «λαμπερή» και «πραγματική», δήλωσε ότι βρήκε την ομορφιά στον ρόλο της ως μητέρα του 5χρονου γιου της, Λούις.

Φήμες για ανορεξία της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας!

Η πρόσφατη εμφάνιση της πανέμορφης ομολογουμένως βασίλισσας Letizia της Ισπανίας συζητήθηκε αρκετά. Πολλοί σχολίασαν το νέο της κούρεμα, που απέσπασε πολύ κολακευτικές κριτικές. Της πήγαινε απίστευτα. Πολλά σχόλια όμως έγιναν και για την σιλουέτα της. Αμέτρητα μάτια καρφώθηκαν στη γαλαζοαίματη, αποστεωμένη της πλάτη, και όχι άδικα!

Μακρύς Γιαλός Κρήτης: Έφτιαξαν οικισμό χωρίς ρεύμα και οι τουρίστες το απολαμβάνουν!

Οι ιδιοκτήτες ενός συγκροτήματος ενοικιαζόμενων κατοικιώ, ο οποίος βρίσκεται σε ένα καταπράσινο φαράγγι, δίπλα στον Μακρύ Γιαλό της Κρήτης, αναστήλωσαν έναν ερειπωμένο οικισμό μετατρέποντας τον σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του!

Ο Σταύρος Ξαρχάκος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, που μας έχουν κάνει περήφανους με το έργο τους. Συνήθως, κρατάει την προσωπική του ζωή μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έτσι, η είδηση του γάμου του μας εξέπληξε, μιας και δεν γνωρίζαμε τίποτα για την σχέση του.

Το Σάββατο, σε ένα μικρό εκκλησάκι στην Βάρκιζα, ο μουσικοσυνθέτης και η αγαπημένη του, Ηρώ Σαΐα παντρεύτηκαν, με μία σεμνή τελετή. Πρόκειται για το παρεκκλήσι του Άγιου Διονύσου, στο Island στην περιοχή της Βάρκιζας.

"Διαζύγιο" θα λέγεται η νέα σειρά με την Sarah Jessica Parker!

Την Sarah Jessica Parker την έχουμε συνδυάσει με την πολυβραβευμένη σειρά Sex and the City, και όχι άδικα αφού ήταν η βασική πρωταγωνίστρια μιας σειράς που άντεξε για 7 τηλεοπτικές χρονιές, και έκανε και 2 πολύ επιτυχημένες ταινίες. Δημιούργησε μόδα, τόσο στα ρούχα και στα παπούτσια, αλλά και στις συμπεριφορές.

Ζήτησε να απαγορευτεί στην Σοφία Βεργκάρα να καταστρέψει τα κατεψυγμένα έμβρυα της!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ζήτησε να απαγορευτεί δικαστικά στην Σοφία Βεργκάρα να καταστρέψει τα κατεψυγμένα έμβρυα της! Ποιος; Μα, ο πρώην άντρας της, Νικ Λόεμπ.

Η λατίνα σταρ της μικρής οθόνης Σοφία Βεργάρα και ο Νικ Λόεμπ να χώρισαν πριν από ένα χρόνο. Εκείνη ετοιμάζεται ήδη για τον γάμο της με τον Τζο Μανγκανιέλο, αλλά τώρα ο Λόεμπ την μηνύει για να μην καταστρέψει τα κατεψυγμένα έμβρυα που είχαν κρατήσει το 2013.

Παπαράτσι τον χτύπησε τον Ryan Reynolds και τον εγκατέλειψε!

Το έζησε κι αυτό ο Ryan Reynolds! Παπαράτσι, τον χτύπησε με το αμάξι του την ώρα που προσπαθούσε να τον βγάλει φωτογραφία και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε κιόλας!

Αυτό συνέβη σε υπόγειο πάρκινγκ στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου βρίσκεται ο 38χρονος ηθοποιός για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας "Deadpool".

Ευτυχώς, όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Reynolds, είναι καλά στη υγεία του, αλλά πολύ θυμωμένος με τον συγκεκριμένο παπαράτσι.

Να θυμίσουμε πως ο Reynolds είναι παντρεμένος με την Blake Lively και απέκτησαν πρόσφατα ένα παιδάκι.

Μας μπέρδεψε λίγο το φόρεμα της Scarlett Johansson!

Η πάντα λαμπερή Scarlett Johansson έκανε μία ιδιαίτερη εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας "The Avengers", όπου και πρωταγωνιστεί ώς η "Μαύρη Χήρα".

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μαύρο φόρεμα, το οποίο ήταν ταυτόχρονα και μίνι αλλά και μακρύ! Παρόλα αυτά, ήταν πολύ ωραίο! Και πως θα μπορούσε να μην είναι όταν το δημιούργησε η Stella McCartney και το φόρεσε μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.

Γεγονός είναι πάντως, πως μετά την γέννηση την κόρης της, η Scarlett Johansson μας φαίνεται πιο όμορφη!

Σελίδες