Δεκέμβριος 2015

Πρόταση για ροζ ταινία ο Σπαλιάρας!

Όλοι φυσικά θυμόμαστε την τρανταχτή ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα πως έχει κάνει έρωτα, όχι με μία, όχι με δέκα, αλλά με 4.000 γυναίκες στη ζωή του μέχρι σήμερα! Ο πανικός που προκλήθηκε είναι αξιομνημόνευτος και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει άπειρες φήμες σχετικά με τη δήλωση αυτή.

Πρόσφατα, ο Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέφερε χιουμοριστικά πως δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση απο τον Σειρηνάκη για να παίξει σε ροζ ταινία και η αλήθεια είναι πως νιώθει λιγάκι απογοητευμένος!

Tags: 

Η Κίμ Καρντάσιαν θα φάει τον πλακούντα της.

Η πληθωρική ριάλιτι σταρ, Κιμ Καρντάσιαν, απασχολεί ακόμα μία φορά τα φώτα της δημοσιότητας με τις ιδιαίτερες δηλώσεις της!

Η 35χρονη, που πριν απο λίγες μέρες έφερε στον κόσμο τον δεύτερο μωράκι της που είναι αγοράκι, σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε πως αυτήτη φορά θα ακολουθήσει μία νέα μέθοδο η οποία επιβάλλει να καταναλώσεις τον πλακούντα σου αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού.

Tags: 

'Αναυδη η Γιαγκούση μόλις είπαν την ηλικία της!

Με το στόμα ανοικτό και το φρύδι ίσως λίγο σηκωμένο έμεινε η Λίτσα Γιαγκούση που βρέθηκε καλεσμένη στα πλατώ της εκπομπής Parole, με παρουσιάστρια την εκκεντρική Ανίτα Πάνια!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι συνεργάτες της Ανίτας πρόβαλαν ένα βιντεάκι προς τιμήν της τραγουδίστριας, η οποία όμως μόλις κατάλαβε οτι μέσα στο βιντεάκι λένε ουσιαστικά την ηλικία της, έμεινε κυριολεκτικά κάγκελο.

Tags: 

Νέος χαμός με την Καρντάσιαν: Δείτε πώς ονόμασε το γιό της

Πανικός για ακόμα μία φορά προκλήθηκε στα social media, μετά απο επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το ζεύγος West-Kardashian σχετικά με του δεύτερου παιδιού τους, που είναι μάλιστα και αγοράκι.

Μετά λοιπόν απο το χαμό που προκάλεσαν επιλέγοντας για το όνομα North για την κόρη τους, έρχονται τώρα να συνεχίσουν την ιδιαίτερη αυτή παράδοση, δίνοντας στο γιό τους ένα ακόμα πιο περίεργο όνομα.

Tags: 

18χρονος απειλούσε να σκοτώσει το Σάκη Ρουβά

Αντιμέτωπος με τις Αρχές βρίσκεται πλέον ένας 18χρονος νεαρός ο οποίος συνελήφθη καθώς έστελνε απειλητικά μηνύματα στο Σάκη Ρουβά και την οικογένεια, περιγράφοντας τί ακριβώς θα κάνει μόλις τον αντικρύσει.

Ο 18χρονος χρησιμοποιούσε το facebook για να μπορέσει να στείλει τα απειλητικά αυτά μηνύματα στον τραγουδιστή, αλλάζοντας συνεχώς ονόματα στα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει και πηγαίνοντας σε ίντερνετ καφέ, σε μία προσπάθεια να μην εντοπιστεί.

Tags: 

Παντρεμένοι πλέον Σαρκοζί-ΌλσενΣαρκο

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν επιτέλους η Μαίρη-Κέιτ Όλσεν και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ολιβιέ Σαρκοζί, ετεροθαλής αδερφός του Νικολά Σαρκοζί.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε πολύ κλειστό κύκλο σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Μανχάταν. Στο γάμο παρεβρέθηκαν μόλις 50 άτομα, οι περισσότεροι οικογένεια και λίγοι στενοί φίλοι.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή βεράντα του σπιτιού ενώ το δείπνο του γάμου έγινε μέσα στο διαμέρισμα, όπου - όπως μαθεύτηκε - όλοι οι καλεσμένοι κάπνιζαν συνεχώς σαν μανιακοί.

Tags: