Ιανουάριος 2016

Πρώτη επέτειος της Τζένη Μπαλατσινού

Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Αυτό ακολούθησε και η Τζένη Μπαλατσινού μετά από τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ερωτευμένη και πιο λαμπερή από ποτέ η γνωστή παρουσιάστρια διαψεύδει τις φημολογίες για χωρισμό με τη νέα σχέση της, με τον Ανδρέα Παππά. Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις και αυτό κάνει τις κακές «γλώσσες», να «οργιάζουν». Είναι πολύ ευτυχισμένοι και δεν χάνουν στιγμή να βρίσκεται ο ένας κοντά στον άλλον.

Tags: 

Μποϋκοτάζ από τον Γουίλ Σμιθ για τα Όσκαρ

Ο γνωστός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ ακολούθησε το παράδειγμα του Σπάικ Λι και της συζύγου του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, ανακοινώνοντας πως δεν θα παραστεί στην τελετή απονομής Όσκαρ για το 2016, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απουσία από τον κατάλογο των υποψηφιοτήτων μαύρων ηθοποιών.

Ο διάσημος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην δραματική ταινία Concussion, από ανακοίνωση που δόθηκε την περασμένη βδομάδα διαπιστώθηκε πως και εκείνος απουσιάζει από τον κατάλογο υποψηφιοτήτων εξαιτίας του «χρώματός» του.

Tags: 

Σάλος με τον Παντελή Παντελίδη

Οι φωτογραφίες του Παντελίδη να είναι χαμένος κάτω από αμέτρητα πανέρια λουλούδια, ήταν ο λόγος να ξεσηκώσει σχόλια, όχι και τόσο καλά.

Ο γνωστός τραγουδιστής στην τελευταία του εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που ερμήνευε κάποια επιτυχία του, κάποιοι αποφάσισαν να τον στολίσουν με λουλούδια, χωρίς να σκέφτονται την κατάσταση που ζούμε ίσως.

Τα γαρύφαλλα που «έπεσαν» στα πόδια του Παντελίδη υπολογίζονται περίπου στις 90 χιλιάδες ευρώ. Ποσό, που στις μέρες μας σιτίζει και συντηρεί, πάνω από δέκα οικογένειες για περίπου έναν ολόκληρο χρόνο.

Tags: 

Έγκυος η Σμαράγδα Καρύδη

Στην καλύτερη στιγμή της ζωής τους βρίσκονται οι δυο ηθοποιοί, Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης, οι οποίοι περιμένουν τον «καρπό» του έρωτα τους.

Σύμφωνα με κουτσομπολιά που διέρρευσαν από στενούς φίλους του ζευγαριού, η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια, διανύει τον 3ο μήνα εγκυμοσύνης της και ενώ θέλει να το χαρεί οι καταστάσεις δεν της το επιτρέπουν.

Ο Θοδωρής Αθερίδης ακόμα δεν έχει «τελειώσει» με τον πρώτο του γάμο και αυτό φέρνει «γκρίζα σύννεφα» στην ευτυχία τους.

Tags: 

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη

Δύσκολες ώρες βίωσε η Ναταλία Δραγούμη μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό που υπέστη στη Γαλλία από τρεις αγνώστους.

Όπως η ίδια δήλωσε σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Δεν είδα ποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Ήμουν με το ποδήλατο και αυτοί παραβίασαν το stop και πήγαν να πέσουν πάνω μου. Τους έκανα μια χειρονομία, την οποία δεν την έχω κάνει ξανά από τότε. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι, οι οποίοι προφανώς το πήραν προσωπικά και άρχισαν να με δέρνουν, να με κλωτσάνε»...

Tags: 

Τρίτο προσώπο στο γάμο Ρουβά-Ζυγούλη

Σύννεφα στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη διαπιστώθηκαν μετά απο τρίτο πρόσωπο.

Ο γνωστός αγαπημένος μας τραγουδιστής παρόλο που έχει διπλα του μια καλλόνη, όπου πολλοί θα ζήλευαν δεν του αρκεί και επέτρεψε στον εαυτό του να κοιτάξει άλλη γυναίκα.

Άνθρωπος απο το φιλικό τους περιβάλλον επιβεβαιώνει την ύπαρξη της μελαχροινής αντροχωρίστρας, όπου έχει ξεμυαλίσει τον γοητευτικό αγαπημένο μας καλλιτέχνη και όπως φαίνεται σύντομα θα μπεί τέλος στο πολύχρονο, πολυσυζητημένο γάμο τους!

Tags: