Μάιος 2016

«Τον έφαγαν τον Παντελή»! δηλώνει η πρώην του Παντελίδη

Τρεις μήνες και κάτι από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που συγκλόνισε το πανελλήνιο και την ώρα που το τοπίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, η πρώην του τραγουδιστή Αναστασία Βοσκανίδου σε συνέντευξη της έρχεται για να προκαλέσει ντόρο με τις συζητήσεις της.

Tags: 

Καλλιτεχνική «φλέβα» οι κόρες τις Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμπιτσιλή δημοσιοποίησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία μαζί με της κόρες της.

Η παρουσιάστρια, που λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία που ζωγραφίζει με τις κορούλες της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε κάτω από την φωτογραφία: «Ζωγραφίσουμε και μετά χρειαζόμαστε κάνα μισάωρο για να καθαριστούμε!».

Καλλιτεχνικές τάσεις έχουν και οι κόρες της όπως ήταν αναμενόμενο πως κάτι θα έχουν κληρονομήσει και από το ταλέντο της μαμάς τους.

Tags: 

Ξανά σάρωσε η Αποστολία Ζώη στο «Your Face Sounds Familiar»

Το βράδυ της Κυριακής 22 Μαΐου είδαμε το 7ο live του «Your Face Sounds Familiar». Η Αποστολία Ζώη σάρωσε για μια ακόμη φορά στην εκπομπή.

Πολλές ήταν οι επιτυχημένες εμφανίσεις όμως, αυτή της Αποστολίας Ζώη ως Louis Armstrong ήταν συγκλονιστική, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια για πρώτη φορά να βγαίνει νικήτρια στο σόου μεταμορφώσεων.

Tags: 

Μιλά για τον διαβήτη του ο Tom Hanks

Ο Tom Hanks, μιλάει για τον μόνιμο «συγκάτοικο» που έχει από το 2013, τον διαβήτη τύπου 2. Μία πάθηση που διαγνώστηκε πριν 3 χρόνια περίπου και από τότε «ζει» μαζί της αδιαμαρτύρητα.

Tags: 

Ο γάμος της χρονιάς

Ο γάμος της χρονιάς είναι πλέον γεγονός. Μετά τα προσωπικά και πολιτικά σκαμπανεβάσματα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρήκε τον δρόμο του και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, ευελπιστώντας σε βίον ανθόσπαρτον.

Τα χαμόγελα περίσσευαν αυτή την ξεχωριστή στιγμή, με τον Γιώργο Καμίνη, δήμαρχο Αθηναίων, να ενώνει τον πρώην πολιτικό με τη δημοσιογράφο του Mega, Ράνια Τζίμα, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατά τη διάρκεια της σύντομης πολιτικής του καριέρας, δεν φορούσε γραβάτα, αλλά σήμερα έσπασε τον όρκο.

Tags: 

Κουφέτα μοίρασαν στον αρραβώνα του David Hasselhoff

Μπορεί να τους χωρίζουν 27 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Ο David Hasselhoff, που την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Baywatch έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές, αρραβωνιάστηκε την 36χρονη Hayley Roberts.

O φακός της Daily Mail τους «τσάκωσε» σε ρομαντική απόδρασή τους στην Καραϊβική. Απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον, με την νεαρή αρραβωνιαστικιά του να του βάζει μέχρι και κρέμα στο πρόσωπο για να μην τον κάψει ο ήλιος.

Tags: 

Ατύχημα είχε η Joana Krup στην παραλία

Ένα σέξι ατύχημα είχε η 37χρονη ριάλιτι σταρ της σειράς «Real Housewives of Miami», Joanna Krupa, το οποίο δεν ξέφυγε από τον φακό των παπαράτσι.

Η καλλίγραμμη Joanna στην προσπάθειά της να βγάλει το μπλουζάκι της κατά λάθος έβγαλε και το πάνω μέρος από το μαγιό της. Η ίδια δεν πτοήθηκε από το γεγονός και στη συνέχεια απόλαυσε το μπάνιο και τις αγκαλιές του αγαπημένου της σε παραλία του Μαϊάμι.

Η 37χρονη ξανθιά, φαίνεται πως έχει συνηθίσει τον φωτογραφικό φακό και δεν δείχνει να ενοχλείτε κάθε φορά που την αποθανατίζουν σε μία προσωπική της στιγμή.

Tags: 

Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά για την κόντρα της με τον Ουγγαρέζο

Σε γνωστό περιοδικό μιλά η Ζήνα Κουτσελίνη, χωρίς να διστάζει και να φοβάται να πει τη γνώμη της ανοιχτά. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μιλάει για την κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ασκεί σκληρή κριτική στην Μαίρη Συνατσάκη.

Tags: