Ιούνιος 2016

Η απίστευτα προκλητική κίνηση της Νωαίνα - Έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα!

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όλοι στο X- Factor από την αδιανόητη και πέρα από κάθε λογική κίνηση της Νωαίνα, η οποία χωρίς να διστάσει κατέβασε το παντελόνι της και αποκάλυψε στην κάμερα τα οπίσθιά της.

Το περιστατικό συνέβη όταν η Κύπρια παίκτρια ρωτήθηκε από την Ευαγγελία Αραβανή πού έχει κρύψει το μουστάκι της. Τότε εκείνη και χωρίς δεύτερη σκέψη, γύρισε την πλάτη της στις κάμερες, κατέβασε το παντελόνι της και άφησε να φανούν τα οπίσθιά της.

Είδηση «βόμβα» έδωσε η Μπέσυ Μάλφα

Καλεσμένη στο «Μπράβο» χθες το βράδυ ήταν η Μπέσυ Μάλφα και μίλησε για όλα. Η ηθοποιός κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για πρώτη φορά αποκάλυψε στη Ρούλα Κορομηλά και στους τηλεθεατές το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Μπέσυ εξομολογήθηκε πως την ταλαιπωρούσαν οι κοίλες που είχε στον αυχένα και κάποια στιγμή ο πόνος έγινε πιο έντονος που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο να δει τι συμβαίνει. Τότε οι γιατροί τής είπαν πως εκτός από τις κοίλες έχει και έναν όγκο στον εγκέφαλο που πρέπει να φύγει άμεσα!

Tags: 

Έφτασε η ώρα για τον γάμο του Σαββίδη junior με Ρωσίδα καλλονή

Tο ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και διαχειριστής του «Makedonia Palace» Ιβάν Σαββίδης παντρεύει τον γιο του, τον 25χρονο Γιώργο Σαββίδη με την 22χρονη Ρωσίδα καλλονή που ακούει στο όνομα Γιάννα Κουντιάκοβα (Yana Khudyakova).

Tags: 

Μάτια μόνο για εκείνη έχει ο Mr Grey

Μπορεί οι θαυμάστριές του σε ολόκληρο τον κόσμο να είναι αναρίθμητες, εκείνος όμως έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του Amelia Warner.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» Jamie Dornan, ο οποίος απαθανατίστηκε την Τρίτη στο Vancouver μαζί με τη γυναίκα της ζωής του, την ώρα που απολάμβαναν το ρομαντικό τους ραντεβού.

Tags: