Ιανουάριος 2017

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Antonio Banderas με πόνους στο στήθος!

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός, Antonio Banderas μετά από αφόρητους πόνους που ένιωσε στο στήθος του, την ώρα που έκανε γυμναστική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη την ώρα που ο 56χρονος ηθοποιός ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο του σπιτιού του στο Σάρεϊ, όπου ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με τη σύντροφό του Nicole Kimpel.

Με τον φόβο του εμφράγματος, κλήθηκε το 911 και ο Banderas μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο St Peter's όπου αναρρώνει εκτός κινδύνου.

Στα δικαστήρια ο Λευτέρης Πανταζής για το τραγούδι του Χαμόγελου

Ένα τραγούδι του Λευτρέρη Πανταζή για το Χαμόγελο του Παιδιού οδηγεί τον τραγουδιστή, την εταιρεία Heaven και τον συνθέτη Νίκο Μανδαράκη στα δικαστήρια. Τρεις αγωγές συνεκδικάστηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Espresso, με τον συνθέτη να στρέφεται κατά της δισκογραφικής εταιρείας, εκείνη κατά του τραγουδιστή και αυτός με τη σειρά του κατά του συνθέτη.

Μίνα Αρναούτη: Περιγράφει τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελίδης!

'Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο...' η Μίνα Αρναούτη γράφει για την νύχτα του τραγικού τροχαίου, που κόστισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει στην κατοχή της βίντεο με στιγμές που πέρασαν μαζί.

Ο λόγος που χώρισαν η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας

Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας μετά από μια σοβαρή κρίση που πέρασε η σχέση τους το φθινόπωρο, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. 

Το τέλος στον δεσμό τους γράφτηκε ήρεμα και πολιτισμένα. Οι φίλοι τους πάλι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως ρόλο στον χωρισμό έπαιξαν και οι γονείς της όμορφης πολιτικού, οι οποίοι δεν ήθελαν τον τραγουδιστή για γαμπρό τους, παρά το γεγονός ότι η Έλενα τους είχε εξηγήσει πως είναι ερωτευμένη μαζί του.

Η Celine Dion έγινε...κατάξανθη!

Μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η 48χρονη τραγουδίστρια, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, Rene Angelil και του αδελφού της.

Όπως γράφουν τα διεθνή μέσα η Celine Dion αφέθηκε στα χέρια της αισθητικού των celebrities, της Σαρλότ Τίλμπερι και έγινε… κατάξανθη!

Το νέο look της τραγουδίστριας αποκαλύφθηκε από ανάρτηση της αισθητικού στο Instagram.

Η ίδια, πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχθηκε ότι της έμειναν τραύματα μετά τον θάνατο του Rene.

Αθηνά Οικονομάκου: «Θα έκανα παιδί εκτός γάμου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου που αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν θα την πείραζε να κάνει ένα παιδί εκτός γάμου.

-Παιδί εκτός γάμου θα μπορούσες να κάνεις;

Ναι, θα έκανα παιδί εκτός γάμου. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο αυτό.

Εφόσον  γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές και τυπικές διαδικασίες που θα διασφαλίσουν το παιδί, εγώ δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Προσωπικά αν με ρωτάς, δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να προηγηθεί γάμος για να έρθει ένα παιδί. Δεν έχω τέτοιες αντιλήψεις.

Ο Μάρκος Σεφερλής μιλά για την Έλενα Τσαβαλιά!

Ποδαρικό στην πρώτη «ζωντανή» εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έκανε σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός συζήτησε εφ’ όλης της ύλης με τη Φαίη Σκορδά και μίλησε πολύ τρυφερά για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, αποκαλύπτοντας και τις δύσκολες στιγμές τους.

Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πώς μας υποδέχεται το 2017; Τι κέφια έχει ο πρώτος μήνας του; Τι προβλέπουν τα άστρα τον Ιανουάριο για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά;