Νοέμβριος 2017

Η εμφάνιση της star μετά τις χημειοθεραπείες και η «μάχη» της με τον καρκίνο

Ανακοίνωσε πριν από περίπου δύο μήνες ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, συγκεκριμένα λίγες μέρες μετά τη βράβευσή της με Emmy, γεγονός το οποίο έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.

Ο λόγος για την Julia Louis-Dreyfus, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε σε βόλτα της στο Los Angeles παρέα με μία φίλη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 56χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες ακόμη έναν κύκλο χημειοθεραπείας, ενώ σύμφωνα με την ίδια αισθάνεται αρκετά καλά.

Nomads: Αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Πηλιάκη

Λίγο μετά την αποχώρηση του Μάνου Πίντζη από το Nomads, η Όλγα Πηλιάκη δήλωσε ότι αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους. Ο Μάνος Πίντζης βρισκόταν καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έτρεξε με ένα τζιπ να τον προλάβει.

Έτσι λοιπόν, ο Πίντζης έχει την ευκαιρία να παραμείνει στο παιχνίδι και να γυρίσει στην ομάδα των Ωκεανών. Την απόφασή του θα την μάθουμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής:

Το αισιόδοξο μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη μετά το χειρουργείο: «Μετά από την καταιγίδα έρχεται…»!

Μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο κεφάλι για την αφαίρεση όγκου, χαμογελά ξανά η Ανθή Βούλγαρη!

Η δημοσιογράφος ανέβασε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram απεικονίζοντας ένα υπέροχο ουράνιο τόξο και σχολίασε: «Μετα απο την καταιγίδα έρχεται πάντα ενα μεγάλο ουράνιο τόξο....Ειδικά οταν ειναι στο πλευρό σου αυτοί που αγαπάς και σε αγαπανε❤️?❤️#thinkpositive #rainbow #keepstrong #love #nature #havefaith #feelblessed»!

Σεφ της χρονιάς ο 39χρονος Ζαν Σιλπίς, σύμφωνα με το οδηγό γαστρονομίας Gault et Millau

Ο 39χρονος Ζαν Σιλπίς ανακηρύχθηκε «σεφ της χρονιάς» από τον οδηγό γαστρονομίας Gault et Millau.

Ο Σιλφίς έχει ήδη βραβευτεί με δύο αστέρια Michelin στο παρελθόν.

Ο 39χρονος αγόρασε τον Νοέμβριο του 2016 μαζί με τη σύζυγό του Μαγκαλί το Auberge du Pere Bise -ξενοδοχείο, εστιατόριο, μπιστρό με ιστορία άνω των 110 ετών- στις όχθες της λίμνης του Ανεσί, στο χωριό Ταλουάρ της Άνω Σαβοΐας.

Οι εντυπωσιακές, cult και εκκεντρικές εμφανίσεις στη Μύκονο το φετινό καλοκαίρι

Τα πλέον εκκεντρικά και παράξενα ντυσίματα στο νησί των ανέμων το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει σε ένα απολαυστικό βίντεο το Μykonos Live TV.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις στο νησί των ανέμων, τις οποίες βαθμολογούν οι τρεις κριτές του My Style Rocks, ο ατακαδόρος Χάρης Χριστόπουλος, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο αυστηρός Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε το βίντεο από το Μykonos Live TV: